nedeľa 22. februára 2009

Napredujem, pomali ale isto...Haladok, lassan de biztossan




Keďže posledné dni som sa venovala hlavne vyšívaniu svojich rr projektov, tak mi zostalo len málo času na moje "dievčatko". Ale zato sa snažím každý deň pridať aspoň zopár krížikov.

Az utóbbi napokban foleg az rr-eimet igyekeztem elkészíteni, és ezért kevés idom juttot a "kislányom" hímzésére. De azért igyekszem minden nap legaláb egy pár x-et hozzá tenni.

sobota 21. februára 2009

Virágos RR...Kvetinkové RR





Dnes som dokončila svoju druhú kvetinku z kvetinkového rr. Slovenská pošta nám síce spôsobila dosť nervov, keďže sa balík niekde zatúlal a nedostal sa ku mne ale späť odkial prišiel. No ale na druhý pokus sa to podarilo za neskutočné tri dni:-) a ja som sa mohla pustiť vyšívať túto drobnú ale nádhernú kvetinku.

A v pondelok posielam svoj tajný darček, viac o projete sa dozviete tu. Fotku sem dám len keď darček dorazí do ciela. Prezradím len toľko, že sa môže niekto tešiť v Maďarsku:-)

Ma elkészultem a második virágocskával a virágos rr-bol. Nagy izgulás elozte meg ezt a munkát mivel a csomag melyben volt ez az anyag valahol eltévedt a Szlovák póstán és vissza kerult a kuldotjéhez. Másodjára sikeressen hihetetlen 3 napon belul megérkezet a csomag és én elkészíthettem ezt a csodás aprócska virágot. Case sensitive remélem hogy fog neked tetszeni:-)

Ja és hétfon utnak indítom a csomagot a titkos ajándékommal, tobbet a projektrol megtudhattok itt. Képet majd csak akkor teszek fel róla ha a címzet megkapja. Elárulok annyit hogy valaki Magyarországon orulhet:-)

piatok 20. februára 2009

Macíkový RR...Macis RR


Tu je hotový ďalší macko...tentokrát je to macko Pu:-)

Íme a kovetkezo kész macko...ezútal egy mici mackó:-)

nedeľa 15. februára 2009

Vendégeink voltak:-)


Ma nagyon kedves vendégeink voltak...meglátogatot Évi "Rain" és a párja. O az elso akit megismerhettem a virtuális blogbarátaim kozul. Nagyon aranyos kedves emberkék, csak kár hogy nem tudtak továb maradni. Évi elhozta a fonalaimat ...nézzétek milyen gyonyoruek...Évi koszonooooom:-)

štvrtok 12. februára 2009

Díj


Ezzel a díjal tisztelt meg Kismolly, tehát a szabájok szerint ot fuggoségemet kell felsorolnom.
1. Elso helyen van a családom, nélkuluk nem lenne teljes az életem...ok a mindenem
2.Gyerekek...és nem csak az enyémek...imádom oket:-)
3.Minden féle kézimunka...xszemes, hímzés, batikozás, szovés, korongozás, kosár fonás, patchwork..........
4.Olvasás...azok kozé tartozok akik mindent és mindenhol olvasnak, de tényleg a konyvtol kezdve az ujságig az orvosi rendeloben a tejes dobozig...szóval minden olvasó vagyok:-)
5. Sutés, fozés...sajna ez meg is látszik...:-)))

Most tovább kellene kuldenem, de mivel én eleg késo tettem eleget a felkérésnek már úgy látom hogy akiket szivessen jeloltem volna azok már megkapták...így most nem jelolnék senkit.

nedeľa 1. februára 2009

Pletenie z papiera II. ...Papír fonásII. ..





Tento týzdeň som sa venovala hlavne pleteniu z papiera. Výsledok je viacero väčších menších košíkov...venček a ešte niekoľko "vajíčok" a kvetiniek. Zafarbiť som ich ešte nevedela keďže nemám doma vhodnú farbu.

Ezen a héten nagyon belehúztam a kosár fonásba. Az eredmény egy csomó kosár, kisseb-nagyob...egy koszorú és még pár "tojás" és virág. Lefesteni nem tudom oket mert nincs othon megfelelo arnyalatu festékem.
Mivel már sokan kértétek már készulobe van egy aprólékos tutorial is hozzá:-) Remélem tobben is kedvet kapnak ehez a ujrahasznosításhoz.

Mia

Mia dnes takto tancovala:-) No nie je úžasná?:-)

Kislányom ma így rázta a kis seggét:-) Hát nem tundéri?:-)