štvrtok 29. októbra 2009

Chanel

Chcela by som vám predstaviť túto malú princezničku. Ona je naša dcérka Chanel. Vlastne ešte oficiálne ňou nie je, ale keď pôjde všetko podľa plánu tak na vianoce by už mala byť naša:-)

Szeretném nektek bemutatni ezt a kis tundérkét. O Chanel a mi kis lányunk. Vagyis még hivatalossan nem a milyénk, de ha minden jól megy karácsonyra már nálunk lesz:-)



sobota 17. októbra 2009

Giveaway velem - A díj... Giveaway so mnou - Cena

Prezradím Vám tajomstvo a ukážem Vám čo môžete u mňa vyhrať...

Leleplezem a titkot, és megmutatom mit is lehet nálam nyerni...


Takže tu je všetko pekne pokope. Ako som slúbila je tam niečo krížikové, háčkované, pletené a veľa iného:-)

Tehát itt van minden egybe. Ahogy ígértem van itt xszemes, horgolt, fonott és még sok más:-)



V balíku sa nájde vyšívaný darček

A csomagban található xszemes ajándék



Jeden prívesok "strážca nožničiek" a ihelnička

Egy olló or és egy tupárna



Háčkovaná dečka

Egy horgolt csipke teríto



Pletený košík z papiera v tvare srdiečka

Egy szív alakú papírból fonott kosár



Originálna predloha LHN "Peace and Plenty"

Egy eredeti LNH minta
"Peace and Plenty"



Dve originálne predlohy Dimensions

Ketto eredeti Dimensions minta



Kreatívny časopis o pletení


Egy kreatív kotos ujság



Jedna plastová kanava a železný krúžok na nite

Egy plastic canava és egy fém fonaltartó karika



A nakoniec voňavá sviečka

És végul de nem utolsó sorba egy illatos gyertya




Dúfam, že sa výťazovi hry budú darčeky páčiť...vyrábala a vyberala som ich s veľkou láskou. Kto sa ešte neprihlásil a chcel by tak učiniť tak má ešte možnosť do konca mesiaca, stačí mi nechať odkaz v mojom predošlom príspevku
http://eli-fredy.blogspot.com/2009/10/laska-na-prvy-pohladszerelem-elso.html


Remélem hogy az ajándékok fognak tetszeni a nyertesnek...sok szeretettel készítetem és válogattam ossze oket. Aki még nem jelentkezett és szeretne nyerni az hagyhat még comentet a hónap végéig az alábbi ciknél
http://eli-fredy.blogspot.com/2009/10/laska-na-prvy-pohladszerelem-elso.html

piatok 9. októbra 2009

Láska na prvý pohľad...Szerelem elso látásra

Zaľúbila som sa...a ak Pán Boh dá tak objekt mojej túžby bude naše budúce dieťatko a volá sa Chanel. Je to prenádherné 9 mesačné bábätko. Chúďatko mala veľmi ťažký štart do života. Otec neznámy, matka závislá na heroine a momentálne je vo väzení.  Ale Chanel je zdravučká a veľmi krásna a my by sme ju chceli prijať do našej rodiny a dať jej milujúci a bezpečný domov...prosím držte nám palce. 

A keďže je toto môj stý príspevok vyhlásim aj súťaž. 

Podmienky budú nasledovné. Nechaj mi tu prosím coment do 31.10.2009. Taktiež nechaj na svojom blogu odkaz na túto súťaž. Každý kto je mojím následníkom - stálym čitateľom získava dvojtú šancu vyhrať.

A teraz to najdôležitejšie...čo je cena:-) zatial nech to je mojím tajomstvom, prezradím len toľko, že to bude niečo vyšívané, háčkované a upletené:-D



Szerelmes vagyok...és az Úr segítségével ez a személy a gyermekunk lesz. Neve Chanel és o egy 9 hónapos kisbaba. Sajnos a kis csopségnek nagyon nehezen indult az élete. Az apa ismeretlen és az anya heroin fuggo, jelenleg bortonbe van. A kicsi Chanel egességes, gyonyorú kislány és nagyon szeretnénk ot befogadni a családunkba, adni neki sok sok szeretet és biztonságot...kérem szorítsatok nekunk hogy ez sikerulhessen.


És mivel ez a századik bejegyzésem, szeretnék játékot hirdetni.


A játék feltételei. Hagy itt comentet október 31-ig. Úgyszintén hagy egy bejegyzést a blogodon. Mindenki aki be van jelentkezve mint redszeres olvasóm duplán kerul bele a kalapba a neve. Tehát kétszeres esélye van nyerni.

És most a legfontossab... a díj:-) ez legyen még az én titkom, annyit elárulok hogy lesz valami xszemes, horgolt és fonott:-D


utorok 6. októbra 2009

Rózsák...

Drága Kriszta már aggódot hol vagyok...hová tuntem. Sajnos egy kis idore hanyagolnom kellet a blogot és a kézimunkákat is. Az ok az iskola kezdés.

Márknak még a tavalyi tanév végén diagnosztizáltak ADHD-ét, dislexiát, diskalkúliát és disgráfiát. És pont ezért nagyon sokat kell vele délutánonként foglalkoznom és tanulnom. Délelott pedig silyetek megfozni és picit rendbe hozni a lakást mert a Mia csak délig van az oviba. Így bizony kevés idom marad valami másra. Este pedig már túl fáratt vagyok hogy valamit alkossak. Apuci is csak két hét mulva jon haza. Tehát így egyedul, bizony nem is olyan konnyu.

Na de ne csak panaszkodjak, megmutatom hogy az utóbbi napokban mihez volt energiám. Rózsákat készítek falevelekbol. Remélem hogy nektek is fognak tetszeni ezek a kis csokrok...