piatok 18. septembra 2009

Pletenie z papiera postup V....Papír fonás tutorial V.

A som tu s ďalším video postupom. Táto technika je teraz obzvlášť aktuálna, keďže s ňou sa robia vence. A to je špirálové pletenie.
Je to veľmi jednoduchá a rýchla technika pletenia. Takto si môžeme vyrobiť aj vajíčka, ale v tedy nepoužívame žiadnu formu. Ja som pri svojej ženskej soche s touto technikou uplietla hlavu ženy.Íme itt a kovetkezo tutorial. Szerintem most nagyon aktuális mert evvel a technikával lehet elkészíteni a koszorút. És ez nem más mint a spirál fonás.
Nagyon konyu és nagyon gyorsan haladós technika ez. Csak arra kel ugyelnunk hogy a formát mindig szorossan korbe fonjuk. Ha koszorút készítunk mindig muszáj formát használnunk. Evvel a technikával lehet elkészíteni tojásokat is de azt már forma nélkul. A nocis szobromnál is ezt a technikát használtam a fejéhez.Prajem Vám príjemné a úspešné pletenie a som rada, že ste ku mne zavítali:-)

Kellemes és sikeres fonást kívánok, és orulok hogy benéztetek hozzám:-)


Komu pletenie nejde, ale pletené košíky sa mu páčia, môže si ich u mňa objednať v mojom obchodíkuAkinek nem megy a fonás de szeretne egy ilyen kosarkát az látogasson el a boltocskámba vagy a Meskára.

Sale by Elina

Meska


4 komentáre:

Kriszta povedal(a)...

Wow, köszi, köszi, köszi :)))))

eli povedal(a)...

Szivessen, szivessen, szivessen:-)))))

Abile povedal(a)...

De ügyes vagy!! :o)
Köszönöm!

Kriszta povedal(a)...

Minden rendben veled? Rég nem jelentkeztél... jól vagy, ugye?