nedeľa 11. januára 2009

Blogbarátság...Blog priateľstvo...


" Po pravde to nie je cena...skôr je to o priateľstve a o blízkosti. Podstata je tá, že keď bloguješ tak veríš v proximitu- v priestore, v čase a vo vzťahoch a aj robíš niečo pre to. Takéto blogy sú zvláštne čarovné. Cieľom blogerov je spoznávať nových ľudí a nie získať peniaze alebo nejakú moc. Dúfam, že aj vďaka tomuto odkazu vzniknú nové priateľstvá. Všímajme si viac takéto blogy! Prosím pošli to ďalším ôsmym blogerom a uverejni na svojom blogu tento odkaz!"

Je pravda, že ešte neblogujem tak dávno, ale vďaka tomuto blogerskému svetu som mohla spoznať kopu nových milých, nadaných a nápomocných ľudí. Sú medzi nimi aj taký ktorý mi veľmi prirástli k srdcu. Taká je napríklad aj Abile a Rain od ktorých som dostala túto nádhernú cenu. Ja ju posúvam týmto ôsmym priateľom Evik, Rain, Belinda, Enigma, Mattar, Agibo, Polly, Bogi.

"Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag.
Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"

Igaz hogy még nem blogolok rég, de hála ennek a blog világnak megismerhettem nagyon sok kedves, tehetséges és segítokész embert. Vannak koztuk olyanok is akik nagyon a szívemhez nottek és sok a kozos bennunk. Ilyen például Abile és Rain akiktol ezt a csodás díjat kaptam. És ez az én nyolc jeloltem Evik, Rain, Belinda, Enigma, Mattar, Agibo, Polly, Bogi.

6 komentárov:

agibo povedal(a)...

Köszönöm! Örül a szívem. :-)

Evik povedal(a)...

Tak to je teda pro mě velké a moc milé překvapení. Nevím co říct. Děkuji :)

MAŤA povedal(a)...

je to pre mna veľká česť a mám obrovsku radosť, že je to práve od teba. veľmi pekne ti ďakujem :-)))

Clinique-Bogi povedal(a)...

Én is köszönöm szépen!
Szerintem mire lesz 5 percem a gépnél ülni (mert már rohanok is) addigra körbe ér a játék. A 8 ember meg sok is, kevés is. ;-)

Polly povedal(a)...

Nagyon köszönöm :)

belinda povedal(a)...

köszönöm szépen :)