utorok 24. marca 2009

Tvorila som....Alkottam....

Dávno som nepísala na blog, ale svoj voľný čas som sa snažila tvorivo využiť. Podarilo sa mi vyšiť prvú časť z mini rr. Je to predloha z dielne Lindy Coleman. Úplne som sa do tohto obrázku zamilovala, má take nádherné farby a veľmi ľahko sa vyšíva. Zajtra ak mi to vyjde chcela by som ho už aj poslať Rain ...a ja sa môžem tiež pustiť do ďalšej časti, keďže Krisz mi už svoju látku poslala.

Rég nem jelentkeztem de annál tobbet igyekeztem alkotni. Sikerult elkeszítenem a mini rr elso részét. Ez egy négy évszakos minta Linda Colemantól, és én tisztára beleszerettem. Olyan bájos kis színes képek. Ímadtam hímezni. Holnap ha sikerul el is kuldom Rainak...és én is nekikezthetek a kovetkezo résznek mert Krisz már az o kedojet el is kuldte.
Keďže náladu mám už jarnú:-) spravila som si pendibulle v krásnych jarných farbách.

Mivel tavaszias a hangulatom így hát csináltam egy pendibullet szép élénk színekbol....tavaszi virágokal.





Je jar (i keď v niektorých častiach Slovenska ešte stále sneží) a blíži sa Veľká noc tak som dokončila svoj venček, základom je venček z papiera a na obrázku krásne vidno aj vajíčka tiež z papiera. Táto technika mi úplne učarovala, tak pletiem ako divá. Skúsila som upliesť aj sliepočku, myslím si, že na prvý pokus sa podarila celkom dobre.

Itt a tavasz(habár Szlovákia néhány részén még mindíg havazik) és a Húsvét is kozeleg , így hát igyekeztem befejezni a koszorúmat. Az alap a papírból fonott koszorú és a képen szépen látni hogy a tojások is papírból vannak. Ez a technika nekem nagyon bejon, és most minden szabad percemben fonok. Próbaltam fonni tyúkot is, és elso próbálkozásra elég jól sikerult.




Ešte trošku zostanem pri venčekoch a vajíčkach, tu je ich ešte zopár i keď tieto sú robené inou technikou:-)

És még egy picit a koszorúk és a tojásoknál maradok...itt van még egy pár csak ezek más
technikával készultek:-)




No a nakoniec som dnes dostala od Zazálei tašku, ktorú som vyhrala na jej blogu....je nááááádhernááááá....ďakujeeeeeeem:-)))

És végul de nem utosó sorban...megkaptam a táskámat amelyet Zazálea blogján nyertem...gyonyoruuuuu.....koszonoooooom:-)))

9 komentárov:

Evik povedal(a)...

Eli, ty jsi pilná jako včelička :) Máš to všechno moc krásný ...jsi opravdu moooc šikovná !!!

Abile povedal(a)...

Gyönyörű dolgokat alkottál! Nagyon tetszik a keresztszemes kis képecske és a fonott koszorúdtól és tyúkocskádtól el vagyok ájulva!!! Szuper jó!

elina povedal(a)...

Evik dakujem...pochvala od teba ma vzdy zahreje pri srdiecku:-)))
Abile nagyon kedves vagy koszonom...a tyukocska szerintem is tok jo lett...mar keszitem a parjat is:-)))

Rain povedal(a)...

De szépek!! Nagyon ügyi vagy :)
Akkor elküldted a mini-t?

Helen povedal(a)...

Kedves Eli!
Örülök, hogy bekukkantottál hozzám. Írjál nekem emailt, és válaszképpen küldöm a mitát. Lehet egy kicsit várnod kell majd mert a gépemen nics rajta jelenleg, de amint meglesz ígérem elküldöm. Ja és felveszlek a kedvenzeim közé!
Helenwolf

Evik povedal(a)...

Eli, kuk na můj blog ;)

Stacey povedal(a)...

Hi Eli! You're one of the prize winners in my giveaway. Please email me with your mailing address so I can get your package in the mail to you. :) Have a great day! ~Stacey

Stacey povedal(a)...

I forgot to include my email address: staceybarrett@netscape.net

Naomi povedal(a)...

Húúú! Azt semmi tudom hova nézzek!!! Ez igen! Látom, nem unatkoztál, amíg "távol" voltál! Csodás minden...a tojásokat, koszorúkat egyszerűen imádom, a virágocskás és nyuszókás keresztszemes pedig igazán gyönyörű!
Végezetül: Örülök, hogy újra jelentkeztél! Hiányoztál már...!