utorok 7. apríla 2009

Žijem:-)...Élek:-)

Hlásim, že žijem:-))) Veľmi ma hreje pri srdiečku, že ste mi viaceré písali, že vám tu chýbam. Dôvod môjho dočasného zmiznutia je, že som nastúpila do práce. Pred narodením Miušky som bola zakladateľkou a vedúcou materského centra. Ale teraz mám pocit, že túto prácu by som nedokázala znova robiť. Úplne náhodou mi ale ponúkli miesto taxikárky a ja keďže sa nebojím ničoho tak som to zobrala. Táto práca má ale tú nevýhodu, že mi nezostane veľa času na ručné práce a na blogovanie. Teraz aspoň trošku doplním to moje chýbajúce blogovanie.

Jelentem élek:-))) Nagyon melengeti a szívemet hogy sokan hijányoltatok. Az ok hogy milyért nem jeletkeztem egyszeru...elkeztem dolgozni. A harmadik gyermekunk szuletése elott egy baba-mama klub alapítója és vezetoje voltam. Mostanára viszont úgy éreztem hogy ebbol a munkából koszonom de már nem kérek. Valójába még nem készultem vissza menni dolgozni mivel a Mia meg nincs három éves de kaptam egy ajánlatot hogy kezdjek el taxizni. És ugye bár én egy belevaló csajszi vagyok, így hát elválaltam:-))) Az egésznek egy hátránya van...a kézimunkára na meg a blogolásra nem nagyon jut idom. De most bepótolom legaláb a blogolást:-)))


Koncom minulého roka som sa prihlásila na PIF u Ahami...a pozrite akého nádherného zajka som od nej dostala:-)))Mia ho nosí každý deň zo sebou do škôlky...dokonca sním aj zaspáva:-)))

Tavaly az év vége felé jelentkeztem Ahamánál PIF-re és nézzétek milyen csodás nyuszkót kaptam tole:-)))Egyszeruen imádni való...Mia minden nap viszi magával az ovodába és vele alszik:-)))


Koncom marca som vyhrala na blogu Cameo a dnes mi už aj prišiel od nej balík s veľkým množstvom predlôh na krížikové výšivky:-)

Március vége felé pedig nyertem Cameo blogján es ma meg is érkezet a nyereményem...rengeteg szebnél szeb xszemes minta:-)



No a nakoniec od Rain a Evik som dostala túto blogerskú cenu. Baby veľmi pekne vám ďakujem...naozaj si toho veľmi vážim. Ja by som túto cenu posunula Rain, Evik a Naomi.

És végul de nem utolsó sorba Raintol és Eviktol kaptam ezt a csodás díjat. Csajok koszonom:-) Én ezt a díjat vissza kuldeném Rainnak, Eviknek és Naominak.

7 komentárov:

Abile povedal(a)...

Úgy látom igen szerencsés időszakodat éled! Maradjon így még nagyon sokáig!!!

elina povedal(a)...

Abile jaj de draga vagy:-)

Helen povedal(a)...

Na látom most már elláttak mintával. Ha az angyalka érdekel még írj nekem mailt, és küldöm!

elina povedal(a)...

Helen irtam email:-)

Barbara Jean povedal(a)...

Eli,
Thank you for visiting my blog, and for posting my giveaway.

Will see if i can find the 'English' button on your blog, so i can enjoy your words as well as your your lovely pics.

Blessings,
Barbara Jean

Evik povedal(a)...

Moc krásný darečky jsi dostala a vyhrála :)
A jak ti to taxikaření jde?

Děkuji za ocenění, potěšilo mě to :)Od tebe vždycky!

Rain povedal(a)...

Köszönöm, és én is örülök, hogy neked kedvez a szerencse! Nagyon tetszik a nyuszid :)