pondelok 25. mája 2009

Boli sme v nemocnici...Kórházban voltunk...

A to úplne nečakane. S Miou sme v piatok išli k doktorke, lebo začala trošku kašlať. Na naše nešťastie naša pediatrička mala dovolenku tak sme išli k zastupujúcej...no a tá nám oznámila šokujúcu správu, vraj má astmatický prieduškový záchvat(ani neviem, že čo to je presne) a tak nás hneď poslala do nemocnice. Chvála Bohu sme tam nepobudli veľmi dlho, lebo v nedeľu ráno sme už boli doma, aj keď jej stav sa vôbec nezlepšil. Dnes už môžem povedať, že domáce prostredie lieči, už jej je oveľa lepšie. Na fotke vidno, že aj keď má horúčky a ledva dýcha usmieva sa:-)


Tiszta váratlanul kóházba kerultunk. Pénteken elvittuk a kislányomat orvoshoz mert csoppet elkezdett kohogni, a mi orvosunk szabin volt, így a helyetesitohoz kellet mennuk. És o szerinte azonnal kórházba kell mennunk mert asztmás légcso rohama van (azt sem tudom hogy ez mi pontossan). De hála Istennek nem voltunk bent sokáig mert már vasárnap reggel kiengedtek, habár az álapota egy csoppet sem javult. De az tuti hogy az othoni kornyezet gyógyít, mert már javul az álapota.
A képen látni milyen kis mosojgós tundérke.



Plním svoje resty...už dávno som dostala svoj swap darček od Amaranty, ale nejako som nestihla vyfotiť a uverejniť fotky jej krásneho darčeka.
Dostala som od nej nádhernú bábiku...v detailoch pekne vidno krásne vypracovanie...spodničky a aj nohavičiek. Ďalej som dostala pletení košíček s jahôdkami, jahôdkové gombíky a prekrásne multicolor nite...a samozrejme čokoládu som už spapkala (beda ti diéta:-)))


Már régebben megkaptam a swap ajándékomat Amarantától, de valahogy eddig még nem volt idom lefenyképezni és feltenni oket a blogomra.

Kaptam tole egy csodás babát... a képeken látni milyen aprólékossan kivan dolgozva az alsó szoknya és a bugyi:-). Tovább még kaptam fonott kosárkát eprekkel, eper gombokat és gyonyoru muticolor fonalakat...persze a csokit már rég megettem (jaj a diétámnak:-)))


Nina na svojom blogu znova spustila SWAP, kto má záujem ešte sa môže prihlásiť.

Nina újból elindítota a blogján a SWAP-ot, aki akar az még jelentkezhet.


3 komentáre:

Monika povedal(a)...

Gyönyörű a kislányod!!!!
Az én unokám is asztmás sajnos,többször befullad.:(
Sószobába szoktak menni az anyukájával.

elina povedal(a)...

Mammka koszonom...sajnos tengerparti kirandulasra nem telik epp ezert gondoltunk mink is soszoba latogatasra...az unokadnak segitet?

Rain povedal(a)...

Jobbulást!!
Nagyon édes a baba :)