nedeľa 1. novembra 2009

Víťazom sa stáva...És a nyertes...

Najprv by som sa vám chcela poďakovať, že ste sa tak vhojnom počte prihlásili na moju súťaž. Bolo to neskutočne dojímavé keď som čítala vaše milé slová a priania. Keby som to vedela tak sa vám už dávno pochválim s malou Chanel. Bohužiaľ ľudia v našom okolí pre toto naše rozhodnutie veľmi nemajú pochopenie. Viacerý len nechápavo krútia hlavou, že načo si chceme zobrať bábo z domova keď už máme tri vlastné deti. Takže vaše milé slová boli ako balzam na moju dušu:-) A za to vám patrí moje obrovské ĎAKUJEM a najradšej by som každému za to poslala nejaký darček...ale podľa pravidiel víťaz môže byť len jeden...a tým sa stáva MICI. Mici veľmi ti gratulujem a prosím pošli mi tvoju adresu.

Eloszor is szeretném megkoszoni hogy ilyen sokan részt vettetek a játékomba. Igazán megható volt olvasni a kedves szavaitokat és jó kívánságokat. Ha tudom akkor már hamarabb írok a kis Chanelrol. Mert sajnos a mi kornyezetunkbe nem nagy megértésre találtunk. Tobben nem értik hogy mi a csudának akarunk babát gyerekothonból ha már van három saját gyermekunk. Tehát a ti szavaitok balzsam volt a lelkemnek:-) Ezért egy hatalmas KOSZONOM járt érte és legszivessebben mindenkinek kuldenék egy ajándékot...de hát a szabájok szerint csak egy lehet a gyoztes....aki nem más mint MICI. Mici nagyon gratulálok és kérlek kuld el a címedet.

11 komentárov:

Abile povedal(a)...

Gratulálok a szerencsés nyertesnek! :o)

Monika povedal(a)...

Gratulálok Micinek!!!
Igen,sajnos ezt sejtettem,hogy a környezetetk nem igazán jól reagál,...sajnos ez sokszor így van.
Pedig ennél nemesebb dolgot elképzelni sem tudok,mint egy elhagyott gyermeknek megadni az OTTHONT és a SZERETET!!!Csodállak benneteket!
Azt hiszem írtam már,hogy mi is terveztünk örökbefogadást nagyon komolyan,de aztán másképpen alakult.Most már kb.látom ,hogy isten miért akarta így:ő látta azt is,amit mi nem.-Sajnos.
Szépséges lesz a Karácsonyotok a Babával!!!!!

Monika povedal(a)...

Isten...

Tiszi povedal(a)...

Ez a "környezet nem örül" dolgot mi is átéltük. :( Sajnos bennünk annyira nem volt erős az elhatározás. És igaz, hogy akkoriban estem teherbe újra és így telítődött a család 3 gyerekre. De a szívem mélyén még mindig azt remélem, hogy legalább egy elhagyott, sanyarú sorsú gyereket felkarolunk. Nagyon örülök, hogy ti nem hátráltatok meg és hogy befogadjátok a családba Chanelt!!!
Ja, gratulálok Micinek. :)

elina povedal(a)...

Draga mammka...Tiszi...
bizony neha nehez foleg ha a negativ megnyilvanulasok csaladon belul is vannak. De a legfontossab hogy a parommal egyforman erezzuk. Es mikor lattuk a gyerekothonba hogy hogyan elnek ezek a gyerekek eldontotuk hogy Chanel nem lesz az utolso. Sajnos az anyagiak nagyon vissza tartanak de Isten segitsegevel biztoshogy ez is megoldodik.

Ledorka povedal(a)...

Gratulálok Micinek, nektek pedig nagyon drukkolok, hogy minden simán menjen! :)

Kriszta povedal(a)...

Gratulálok én is a nyertesnek, és továbbra is drukkolok Nektek!

zcdl povedal(a)...

skoda ze som tento blog nasla az teraz :))) silno by som sa zapojila do sutaze :) lebo vyhra bola uzasna...:) Tak aspon Micinke gratulujem...ci Micke....ci ako sa to skolonuje...:) a dovolim sa pridat medzi naslednikov :) aby som bola vzdy vcas informovana.. pa ;)

Jucus povedal(a)...

Gratula Micinek!:o)

Kriszta povedal(a)...

Kukk be hozzám :))

Polly povedal(a)...

Gratulálok Micinek!

Nektek pedig nagyon drukkolok, hogy mielőbb a családotokban élhessen Chanel, és hogy legyen lehetőségetek akár még egy (vagy több) babát magatokhoz venni.