piatok 26. marca 2010

Háčkovaná romantika...Horgolt romantika

Dnes som dostala dva veľmi milé maily...jeden od Anky a druhý od mojej tajnej čitateľky Aďky.
Aj keď tieto maily mali len pár riadkov, boli plné priateľstva a lásky a aj vďaka nim som mala hneď veselší deň. Baby ďakujem. Však aký je úžasný ten blogerský svet:-)

Neskutočne som si zamilovala háčkovanie, za dva dni som spravila túto háčkovanú romantickú dámsku kabelku. Bolo úžasné ju robiť...na začiatku som ešte ani netušila ako bude vyzerať...počas háčkovania som vkuse premýšľala aká by mala byť. Na háčkovaní je skvelé, že človek sa nemusí držať predlohy ale môže sa kreatívne vyžiť...čím viac mením a kombinujem o to je výsledok krajší.

Ma ketto nagyon kedves mailt kaptam...az egyik Annától a másik egy titkos olvasómtól Aďkától. Ezek a mailek csak pár sorossak de olyan kedvesség és szeretet van bennuk hogy a napom rogton vidámabb lett. Lányok koszonom. Ugye milyen csodás a blogger világ:-)

Annyira megszerettem a horgolást hogy két nap alatt osze hoztam ezt a horgolt noies romantikus táskát. Annyira jó volt csinálni...amikor elkezdtem még nem is sejtettem hogy milyen legyen...kozben találtam ki. Tetszik a horgolásban hogy kreatívan kiélhetem magam benne...minnél tobbet változtatok - variálok rajta annál szebb a végeredmény.

Vám sa ako páči? Ja ju jednoducho milujem:-)))

Nektek hogy tetszik? Én imádom:-)))

4 komentáre:

Kriszta povedal(a)...

Nekem nagzon tetszik!!! S hogy milyen gyors is vagy :)

elina povedal(a)...

Kriszta koszonom...de a gyorsasagban te verhetetlen vagy...az tuti!:-)

Evik povedal(a)...

Eli, taška se ti vážně moc povedla!
Háčkování ti jde jedna radost :)

Hezký víkend
Eva

PS: Já pak budu chodit na rady ohledně čepiček ;)

KicsiKató povedal(a)...

Nekem is nagyon tetszik és képzeld, egy rugóra jár az agyunk, én is táskán dolgozgatok épp:)))