sobota 17. apríla 2010

Nie len taška...Nem csak táska

Tak táto taška je len moja:-) Myslím si, že krásne odzrkadľuje môj vkus. Jej farba, vzorka ale aj tvar. Tašku som podšila červenou látkou a zatvára sa zipsom. Nie je ani veľká ani malá..je taká akurátna pre mňa:-) Ešte som k nej uháčkovala s rovnakou vzorkou puzdro na mobil...už len nájsť vhodný gombík. Ďalej na kľúče srdiečko a do vlasov sponu.


Na ez a táska az enyém:-) Abszolút az én izlésemet tukrozi. A színe, mintája, fazonja. Piros bélést vartam bele és cipzárral csukható. Se nem nagy, se nem kicsi...pont nekem való:-) Horgoltam még hozzá ugyan olyan mintával mobil tokot...már csak megfelelo gombot kell hozzá találnom. Továbbá a kulcsaimra egy szivecskét és a hajamba egy hajcsattot.




Doteraz som si pre seba veľmi neuháčkovala nič...ale prišla som na to, že kto iný by vedel spraviť reklamu mojím výrobkom ako ja sama:-D Ešte mám v pláne vyrobiť menovky podľa tohto návodu a môže sa spustiť "reklamná kampaň" na Elina designs:-)


Eddig saját magamnak nem nagyon horgoltam semmit...de most rájottem, hogy ki is reklámozhatná jobban a termékeimet mint én magam:-D Még szeretnék készíteni egy pár névjegykártyát KicsiKató tutorialja szerint és beindulhat az Elina designs reklámozása:-)



9 komentárov:

Anna povedal(a)...

De jóóó! Én is kérek, én is, én is...

Ajka povedal(a)...

Tak toto sa ti skutočne podarilo. Aj ja mám rada, keď veci ladia spolu.

elina povedal(a)...

Juj nagyon orulok hogy tetszik:-)

elina povedal(a)...

Ajka...dakujem...vsak to dobre ukaze...taska na pleci, mobil v ruke, sponka vo vlasoch...a este som vymyslela, ze uhackujem aj nausnice...sice moj muz gulal nad tym ocami, ale za pokus to stoji...no nie?:-)

Kriszta povedal(a)...

Szuper lett a táskád (is), ezt a seprűmintát én is nagyon szeretem, annyira mutatós :) Nem tudom, minden kézimunkás úgy van vele, hogy saját magának a legritkábban készít bármit is? :))) Épp ideje volt már, hogy legyen neked is egy ilyen csodaszép együttesed, használd őket egészséggel!

Gabi povedal(a)...

Milá súpravička. A čo tak namiesto gombíka nejakú korálku?

Helen povedal(a)...

Fúú de jó lett! Ezt a mintát még így nem is láttam.

Anonymný povedal(a)...

Nagyon tetszenek.

Lente Julcsi povedal(a)...

Szép kis szetttet varázsoltál,nagyon mutatós.