piatok 4. júna 2010

Nie len háčkujem...nem csak horgolok

Nemyslite si, že stále len háčkujem...zato svojej láske pletenia z papiera som stále verná.

Spravila som dva jednoduché koše do písacieho stola pre syna.


Na nehogy azt higyjetek hogy csak horgolok...a kosárfonáshoz azért hu maradtam.

Készult egy pár egyszeru kosár a fiam íróasztalára.

Jeden farebný košík do daru...

Egy szines kosár ajándékba...


A mám rozrobený tento mega kôš. Keďže mi muž narobil niekoľko tisícok paličiek...a vôbec ich nemám kde skladovať, tak som sa rozhodla, že pre ne upletiem kôš.

És készulobe van egy hatalmas kosár is. Mivel a pálcáimból már tobb ezer van, és lépten nyomon beléjuk botlok, úgy dontottem hogy megérdemelnek egy saját kosarat.


Mia len preto sedí na tej studenej dlážke aby sa dalo vidieť, že aký je veľký ten kôš...a ešte aký bude:-)))keď pôjde všetko podľa plánu tak bude taký veľký ako tá kartónová krabica a ešte plus vrchnák. Aj technika pletenia je u mňa nová, lebo pri tomto koši pletiem naraz zo štyrmi paličkami. Takto docielim aby bol kôš krásne masívny...len to neskutočne žerie paličky.

Mia azért ul a hideg talajon hogy lehessen látni hogy mekkora...és még nem kész:-))) ha minden jól megy akkora lesz mind a karton doboz...plus a fodele. A fonási technika is új mert most egyszerre négy pálcával fonok. Így nagyon maszív lesz a kosár...csak hihetetlenul falja a pálcákat.



Tu dobre vidno techniku pletenia so štyrmi...

Itt jól látni a négy pálcával torténo fonást...


5 komentárov:

Kriszta povedal(a)...

S még te beszélsz nekem termékenységről :))))) Amúgy köszike, ez az előnye, ha az embernek az irodában nincs mit dolgoznia éppen :))
Nagyon jók lettek a kosaraid, én a jó időt várom, hogy fonhassak, már nekem is hiányzik. Ez a 4-es fonás nagyon izgalmasan hangzik, meg kellene próbálnom :))

Anna povedal(a)...

Nagyon érdekes!!! Amúgy megnéztem a blolistádon szereplő brazil lánynak a horgolt táskáit... Nagyon szépek és borzasztóan drágák!!! Hogy vagy mostanában? Rég nem jártam itt nálad. Most már túl vagyunk a költözésen és nyakig benne a munkában. Puszi.

Ledorka povedal(a)...

Fantasztikusak a kosaraid. :)

Hermike povedal(a)...

Szia:-)
Most talákatm ide:-)
Imádom a dobozatidat, én doboz mániás vagyok:-)))))
Hát ezek a fonottaktól, pedig mindjárt meghalok:-)

Garbaréta povedal(a)...

Szia:)
Nagyszerűek a kosaraid. És köszi a sok jó videót, ezek alapján én is megpróbálkoztam a papír kosár fonással. Nagyon tetszik ez a technika.
Üdv:)