sobota 21. februára 2009

Virágos RR...Kvetinkové RR





Dnes som dokončila svoju druhú kvetinku z kvetinkového rr. Slovenská pošta nám síce spôsobila dosť nervov, keďže sa balík niekde zatúlal a nedostal sa ku mne ale späť odkial prišiel. No ale na druhý pokus sa to podarilo za neskutočné tri dni:-) a ja som sa mohla pustiť vyšívať túto drobnú ale nádhernú kvetinku.

A v pondelok posielam svoj tajný darček, viac o projete sa dozviete tu. Fotku sem dám len keď darček dorazí do ciela. Prezradím len toľko, že sa môže niekto tešiť v Maďarsku:-)

Ma elkészultem a második virágocskával a virágos rr-bol. Nagy izgulás elozte meg ezt a munkát mivel a csomag melyben volt ez az anyag valahol eltévedt a Szlovák póstán és vissza kerult a kuldotjéhez. Másodjára sikeressen hihetetlen 3 napon belul megérkezet a csomag és én elkészíthettem ezt a csodás aprócska virágot. Case sensitive remélem hogy fog neked tetszeni:-)

Ja és hétfon utnak indítom a csomagot a titkos ajándékommal, tobbet a projektrol megtudhattok itt. Képet majd csak akkor teszek fel róla ha a címzet megkapja. Elárulok annyit hogy valaki Magyarországon orulhet:-)

3 komentáre:

Rain povedal(a)...

Jajj de szép!!

A swaposod is biztos gyönyörűt kap :)

elina povedal(a)...

Rain koszonom:-)

Evik povedal(a)...

Pěkná kytička :)
Tý jo, ty už máš dárek hotový? Mi chybí ještě kousíneček a taky budu posílat ;)