pondelok 3. augusta 2009

Ez nem lehet igaz!!!

Ma betortek hozzánk...másodszor:-(
De kezdem szépen a legelején. Korulbelul három hete, pont amikor a párom elment Németországba dolgozni hat hétre, betortek hozzánk. Abba a házunkba amelyet most teszunk rendbe és még nem lakunk benne. Akkor nagyon el voltam keseredve, sokat nem loptak el, csak a két fiam legnagyobb szomorúságára a két biciklijuket:-( Kihívtam a rendorséget...majdnem egy óráig tartot míg kijottek...de nem neheztelek ezér rájuk, egyszeruen nem tudtak hozzánk találni, mert ugye mi a nagy semmi kozepén vettunk házat:-) Sajnos nem tudtak sokat segíteni...nem meglepo, de legaláb lelket ontotek belém, hogy ez egy igen csak nyugis hely, itt semmi hasonló nem szok torténni...egyszeruen pechunk volt.

Én lenyugodtam...párom duhongott, hogy ennek pont akkor kellet megtorténie amikor o nincs othon, és hogy minden az én nyakamba zúdul. De túl tetuk magunkat rajta. Megjavítotam az ajtót, kaput, ablakot...és mukodtunk tovább.

Ezek a hoségek alatt nem mentunk ki a házra, de ma valahogy nagyon húzot ki...hát mentunk.
Elotte meg bementem a városba feltankolni, és a benzinkúton találkoztam avval a redorrel aki kint járt nálunk. Nagyon jót dumcsiztunk, és orult neki hogy már nem tortént nálunk újjab betorés. Mekkorát tévedet!!!

Mikor a házhoz értunk már láttam hogy baj van. Kapu nyitva, a bejárati ajtó kitorve. Féltem be menni mert egyetlen mozdítható érték ami a házon marad az a traktorunk volt. Volt...és már nincs:-(((

Én annyira de annyira haragszom...hogy lehet az hogy pont minket rabolnak ki. Nagy nehezen osze gyujtotuk a pénzt a traktorra, és most valaki csak úgy jon és ellopja. Ott a hatalmas kertunk (2,5ha) és nem lesz amivel bedolgozzuk...nagyon szomorú vagyok...és nagyon elkeseredet...olyan nehéz út vezetet ahhoz hogy sikerujon megvennunk álmaink házát. Imádom ezt a házat, a kornyéket a természetet ami a ház korul van...és most annyira csalódott vagyok az egésztol.

De azért nem adom fel, kemény fából faragtak, csak most muszáj volt egy picit kipanaszkodnom magamat.

U.I.: Még nem írtam ilyen sokat magyarul...ezer bocsi a helyes írási hibákért.

15 komentárov:

Kriszta povedal(a)...

Jaj, sajnálom, ez nagyon nem jó. Jó, hogy ki tudod egy kicsit panaszkodni magad, sokszor az segít egy picikét.

Ahama povedal(a)...

Ó, nagyon sajnálom :(.
Egy jó nagy kutya nem lenne megoldás?

A blogodhoz viszont szívből gratulálok, nagyon szép dolgokat csinálsz, különösen a kosarak tetszenek, és a blogdesign is nagyon jó :).

mmama povedal(a)...

Jaj ezt nagyon rossz még olvasni is , hát még megélni.
Valami kamerát, vagy rendőrségre bekötött riasztót kéne felszerelni.
H a lakatlan a terület akkor a kutyát is likvidálhatják.

A szerv viselkedése hasónló az itteniekéhez. Széttárják a kezüket.
Mindenesetre egyedül ne nagyon menj ki.
Nagyon sajnálom a történteket.

Delfike povedal(a)...

Irtóra bosszantó,hogy mindig az egyszerű embereket találják meg azok a szemetek!!Nagyon sajnálom ami veletek történt.MMama-val értek egyet,riasztót szereltessetek be.

Christine povedal(a)...

Én is nagyon sajnálom... Egy kutya tényleg jó ötlet lenne, nem tűnne annyira "elhagyatottnak" a ház. Igaz, hogy naponta ki kéne hozzá menni, de akkor legalább lenne ok arra is, hogy egy kicsit csinosítgassatok a házon.

KicsiKató povedal(a)...

Nagyon, nagyon sajnálom... Sajnos sokat én sem tudok segíteni, nyilván észrevették a bitangok, hogy üres a ház, lehet még menni garázdálkodni... Mindenféleképp keressetek valami védelmi megoldást, ha tudtok!!

elina povedal(a)...

lanyok olyan aranyossak vagytok:-)Sokat segitt nekem most a ti lelki tamaszotok.

Kriszta igazad van...pont ezert is "irtam ki" magambol az erzeseimet...habar magyarul nem megy meg olyan konnyen...de azert igyekszem.

Ahama..kutya sajno jo lenne, de nemtudok a hazra jarni minden nap, es igy nem lenne ki etesse. Es koszonom a blog gratulaciot:-)

MmamaKoszonom a kedves szavaid, es a jo otleteket.

Delfike mink is pont ezen mergelodunk, hogy a szegeny embertol lopnak:-(

Christine...sajnos kutya tenyleg nem lehet. Es a haz a mostani lakhejunktol 30km-re van...tehat nem is tudok kijarni oda olyan surun ahogy szeretnek:-(

Kicsikato...pontossan...mert mar majdnem egy hete nem voltunk kin...a fu is nagyon megnott es lattak hogy nincs mogas...tehat szabad a palya:-(

bruercsi povedal(a)...

Ó,jaj!
Szívből együtt érzek Veletek!
Mikor tudtok oda költözni leghamarabb?

elina povedal(a)...

Draga Bruercsi...koszonom...ha minden jol megy akkor harom het mulva:-)Remelem.

Csilla povedal(a)...

Ezt tényleg még olvasni is rossz volt, rettentően sajnálom. Mennyi szemét majd, hogy nem szabad a pálya és nem hiszem, hogy újra próbálkoznak.

Miaanya povedal(a)...

Én is nagyon sajnálom:(
Ha már csak három hét és költözhettek, talán megoldódik a dolog. A traktort nagyon sajnálom, remélem erre is lesz megoldás. Nekünk is van egy kerekes, pótkocsis "kapagépünk", már nem tudom hogy boldogulnánk nélküle, pedig nincs ekkora földünk.
Kitartás, biztos jobb lesz, ha már ott lakhattok:)

Helen povedal(a)...

Ó, te szegény! Én is nagyon sajnálom, remélem a traktort csak megtalálják. Azért azt nem lehet két biciklivel összehasonlítani, így annak meg kell lennie! A magyar írásod tökéletes, ne aggódj mi megértjük, hogy mit írsz! Fel a fejjel!

elina povedal(a)...

Csilla...Mia...Helen...nem is sejtitek hogy mijen jol esnek a szavaitok...koszonom:-)


Helen a magyarral legjobban gonban vagyok hogy mikor kell irni ketto betut(pl: Kell..vagy kel? Lessz vagy lesz):-)stb...:-D

Kati povedal(a)...

Szia Elina!
Igazából azért jöttem, hogy megköszönjem a papírfonós videóidat,mert nagyon klasszak lettek,és én is kedvet kaptam hozzá!

De szomorúan olvastam mitörtént:( Nagyon sajnálom!

Abile povedal(a)...

Tényleg szörnyűség lehetett ezt átélni! Ha kiköltöztök mindenképp kell valami védelmet kitalálnotok, hiszen akkor már a többi dolgotok is veszélyben van, rólatok már nem is beszélve. Azért egy traktort megtalálni szerintem meg lehetne, ha a rendőrség szánna rá egy kis időt és energiát, nem??