pondelok 18. januára 2010

Miuškin havinko...Mia kutyusa

Mia je neuveriteľne kreatívne dievčatko. Ako trojročná vyšíva, šije, háčkuje a pletie. Ani neviem po kom je to dieťa:-DDD

Vymyslela si, že vyrobí svojej kamarátke Stelike ponožkového havinka. A predstavte si, všetky veľké časti ušila úplne sama...ja som jej pomáhala len pri šití drobných častí. Čo poviete podaril sa jej prvý - ale určite nie posledný- ponožkový havinko?

Mia nagyon kreatív kislány. Három évessen már hímez, var, horgol, fon. Nem is tudom hogy kire utott ez a lány:-DDD


Kitalálta hogy a barátnojének Stellinek csinál egy zokni kutyust. És képzeljétek az osszes nagy részt o varta ossze egyedul...én csak az apróságokat csináltam meg rajta. Mit szóltok jól sikerult neki az élete elso - de tuti hogy nem az utolsó - zokni kutyusa?



10 komentárov:

Kriszta povedal(a)...

Wow, nagyon jól sikerült kutyus, nagyon ügyes kislány!!! Azt, hogy kire ütött, nem is tudom :)))), két ilyen kreatív, ügyes kezű szülővel :)

Ajka povedal(a)...

Tak to je neuveriteľné. Na trojročnú je to pre mňa až nepredstaviteľné. Ja mám 4-ročného Šimona a dnes trošku plietol na takej skladačke, aj vie prišiť gombík, no neviem si predstaviť, ako také malé dieťa drží v ruke ihlice, či háčik. Má môj veľký obdiv!

Lenka povedal(a)...

Wow ...uzasny vytvor a v takom mladom veku ...no uplne super!!! Ja by som povedala, ze to ma po mamine ;) ...gratulem k malej sikulke!!!

Csilla povedal(a)...

Aranyos kis zokni eb!!! Nem esett messze az alma a fájától :)))

Stelicica povedal(a)...

Krásny havko, je to úžasný pocit, naša Stelika sa veľmi poteší, keď uvidí tento krásny darček. Je to malá veľká šikuľka :)

Evik povedal(a)...

No já úplně hledím, neuvěřitelné ... Miuška je mooooc šikovná. Řekla bych po mamince, ne? ;)

Pavlína povedal(a)...

Je vidět, že jablko nepadlo daleko od stromu. Tvoje dcerka je mooooc šikovná. V jejím věku jsem byla ráda, že jsem uměla držet tužku :)))

Lenka povedal(a)...

To je perfektne. Taka malicka a taka sikovnucka.Nas Lukasko je typicky chalanisko. Ale mame prve pokroky - navliekol si sam goralky na jeho nahrdelnik.
Slovakmama

Anonymný povedal(a)...

Neuveritelné,alebo nadnesené???

Nie je to na trojročné dieta troška moc???
Pri svojej dlhoročnej praxi,s detmi v jej veku,som sa s ničím tak výnimočným ešte nestretla. Bola by som velmi vdačná, keby si na svojom blogu zverejnila metodický postup učenia, alebo cvičenia (video by bolo najlepšie). Možno by si tým prispela k objaveniu dalších talentovaných detí s takýmto extrémom.

PS: Predpokladám, že hravo zvládne zaviazanie šnúrok na topánkach.

elina povedal(a)...

Mily anonym...skoda, ze neviem kto si...nemam zaujem obhajovat tvorbu svojej dcerky. Mnohorocnu skusenost s malymi detmi mam aj ja:-) Ak si pozorne citala moj prispevok tak som tam jasne napisala ze ona sila tie vacsie casti...jedna som o vpichnutie a vytiahnutie ihly, a to uz ona ovlada zopar mesiacov, kedze som ju uz ucila vysivat. Nemyslim si ze to co ona zvladla je extrem. Ked dieta ma chut-bavi ho to a zjavny talent a rodic to s laskou a trpezlivostou podporuje tak to dieta takyto ukon zvladne. Napriklad moj 14 rocny syn by si asi nevedel prisit ani gombik:-D

P.S.: Vysivanie dcerky mam na videu...ale kedze je to prilis velky subor tak sem to neviem vlozit...
P.S.: Mia dokonca pozna uz aj vela cisiel a pismeniek...tiez si myslis ze je to nejaky extrem?:-)